Basis strategie

Basis-strategieHet is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je een prijs wint als je blackjack gaat spelen. Om de kansen om te winnen hoger te maken is het slim om een Basis strategie blackjack te gebruiken. Je kunt hiermee je maximale winstkansen optimaliseren. Het maakt dan niet uit in welke van de online casino’s je spelen gaat. De basis strategie is er op gericht, dat alle kaarten opnieuw geschud worden na iedere ronde. Met deze strategie krijg je simpelweg een hogere winstverwachting en ook een kans op hogere winsten. Het kan soms trouwens wel aanvoelen alsof de basisstrategie tegen je gezonde verstand in werkt. Het is echter belangrijk om jezelf te focussen op de lange termijn. Weet dat deze strategie het altijd beter zal gaan doen en doet dan je eigen gevoel.

Direct Blackjack spelen met de Basis strategie

De basis principes van dit systeem

De basisstrategie voor blackjack houdt veel rekening met de eerste kaart van de bank. Een lage dealerkaart (2, 3, 4, 5, 6) en een hoge dealerkaart (7, 8, 9, 10, Aas). Het is de eerste kaart welke de dealer zichzelf geeft. Dit gebeurt vooral omdat wanneer de bank een lage kaart heeft hij er veel meer bij zal nemen. Als de dealer een hoge kaart heeft dan is de kans kleiner dat de bank kapot gaat. Deze kans ligt tussen de 12 procent en de 26 procent. Bij een lage kaart is deze kans 35 procent tot 42 procent. De basis hiervan ligt in het feit dat de bank altijd door moet gaan onder de 16 punten en past boven de 17 punten.

BlackJackspelKort samengevat zin dus de eerste dealerkaart (2, 3, 4, 5, 6) erg gunstig voor de speler en niet voor de bank. Als een bank een lage kaart heeft dan moet de speler volop gaan splitsen en dubbelen en passen bij lagere punten aantallen. Alles gefocused op de hoop dat de bank kapot gaat.

Bij een hoge eerste dealerkaart (7, 8, 9, 10, Aas) van de bank is het belangrijk om defensief te gaan spelen. Beperk een mogelijk verlies en zet niet te grof in. Splits ook niet en ga niet dubbelen. Of je moet natuurlijk zelf een goede hand hebben.

Hoe pas je deze basis strategie voor blackjack toe?

Eigenlijk zijn alle situaties vooraf al bepaald bij deze blackjack strategie. Hierdoor weet je snel hoe je moet handelen en wat je moet doen. Het is aan te raden om de situaties goed te leren om zo ook sneller te kunnen spelen. Hoe meer ronden je kunt spelen, hoe meer kans op winst.

Enkele tips bij deze blackjack strategie

Het is belangrijk om jezelf nooit te gaan verzekeren tegen een mogelijke blackjack bij de bank. Kies ook nooit voor de even money optie. Als je hier namelijk  gebruik van maakt dan verlaag je jouw winstkansen. Iets wat niet nodig is en eigenlijk nooit interessant. Het is beter om je niet te verzekeren of voor de even money optie te kiezen. Kies ervoor om een mooie prijs te winnen bij het blackjack.