Labouchere strategie

Er zijn verschillende manieren om te genieten van een ronde online blackjack. Je kunt gewoon voor de rol een aantal ronden gaan spelen en willekeurig geld gaan inzetten. Het is ook mogelijk om voor een blackjack strategie te kiezen om zo je kansen te verhogen bij het online blackjack spel. Een van de systemen waar je voor kunt kiezen is het Labouchere systeem. Het Labouchere systeem is niet moeilijk om te spelen. Graag leggen we dit blackjack Labouchere-strategiesysteem aan je uit.

Direct Blackjack spelen met Labouchere strategie 

Hoe werkt het Labouchere systeem?

Dit systeem werkt op basis van een getallenreeks welke je van tevoren gaat vaststellen. Je doorloopt hierbij een aantal stappen. Het gaat om de volgende stappen:

  1. Het begint door een winstdoel te kiezen. In dit geval kiezen we 50 euro.
  2. Schrijf nu een getallenreeks op, waarvan de som 50 euro is. 9, 3, 4, 1, 2, 6, 7, 9, 8, 1.
  3. Zet nu de som van de buitenste twee getallen in. Zet dus 9 + 1 = 10 euro in.
  4. Verlies je dan voeg je het getal toe aan de reeks. Het wordt dus 9, 3, 4, 1, 2, 6, 7, 9, 8, 1, 10.
  5. Win je dan haal je de getallen weg.
  6. De volgende ronde speel je met de twee nieuwe buitenste getallen van de reeks.
  7. Doe dit tot je het streefbedrag hebt gewonnen of alle getallen weg zijn.

Kies voor de Labouchere strategie om je kansen op winst te verhogen en om zo een leuke tijd te hebben.

Weet dat geen enkele strategie bij blackjack een garantie op winst is.

Je kunt zeggen dat geluk belangrijk blijft bij dit spel. Een strategie maakt het je echter wel een stuk gemakkelijker. We geven je graag een aantal aanvullende tips wanneer je de Labouchere strategie gaat gebruiken.

Blackjack-kaartenDe Double bij blackjack

Als je de double wilt toepassen dan kun je jouw inzet verdubbelen en nog een kaart krijgen. Hierna moet je passen. Je kunt dit het beste doen wanneer je tien of elf punten hebt.

De Hit

Een hit is een extra kaart vragen. Als je weinig punten hebt dan is het altijd slim om dit te doen. Heb je minder dan 8 punten? Dan moet je om een extra kaart vragen.

Passen bij blackjack

Het is ook mogelijk om te beslissen om te stoppen. Je moet dit niet doen als je twee kaarten hebt welke samen tien punten zijn. Ook als je 17 punten hebt met een aas en een 8 in de hand moet je niet passen.

Splitsen

Als je twee dezelfde kaarten hebt dan is het goed om ze te splitsen. Je kansen nemen toe en worden direct verdubbelt. Je ziet vaak dat vijven en tienen niet gesplitst worden. Azen en achten worden altijd gesplitst. Bij twee tweeën, drieën, zevens en negens kunt je ook het beste gaan splitsen. blackjack

Ontdek het zelf!

Het is goed om het Labouchere systeem te gaan testen. Bekijk hoe het werkt en of het ook voor jou werkt. Als dit het geval is dan kun je jouw eigen geld gaan inzetten en gaan winnen!